Кому потрібний GPS-моніторинг

GPS система моніторингу сьогодні користується величезною популярністю. Вона надає людям величезні можливості, за допомогою яких можна зробити переміщення тих чи інших транспортних засобів не тільки більш безпечним, але й більш оптимальним. Подібна послуга коштує досить дешево, так що її може дозволити собі практично кожна організація.

GPS система моніторингу в транспортних компаніях

У першу чергу стеження за машинами необхідно транспортним компаніям, так як від цього іноді залежить їх безпосередній заробіток. Необхідність у ньому особливо простежується в тому випадку, коли автопарк досягає декількох машин, та всі вони здійснюють міжміські чи міжнародні послуги з доставки товарів. У цьому випадку диспетчер зможе в будь-яку хвилину подивитися, де знаходиться автомобіль. Саме на цю послугу звертають увагу багато клієнтів. Всі вони хочуть в будь-яку хвилину знати, де знаходиться їхній вантаж. Що стосується компаній, які здійснюють доставку вантажів, це їм допомагає складати оптимальні маршрути, захищати вантаж, стежити за витратою палива і т.д. Все це унеможливлює здійснення незапланованих рейсів, чим дуже часто грішать сучасні водії. Так само з'являється захист від того, що хтось спробує злити паливо і продати його.

gps-monitoryng-trasportnyh-kompaniy

Звичайно ж, головним критерієм є забезпечення підвищеної безпеки, що дуже важливо для деяких клієнтів. У будь-який момент диспетчер зможе зв'язатися з водієм, але якщо він не відповідає тривалий час, а автомобіль рухається, диспетчер може прослухати салон авто, чи не трапилася якась надзвичайна ситуація. У разі необхідності диспетчер може оперативно відреагувати і викликати охоронну компанію або міліцію, спостерігаючи за машиною за допомогою gps стеження.

GPS система моніторингу в нетранспортних організаціях

Стеження за транспортом практично у всіх організаціях є дуже важливим. Ці організації можуть займатися доставкою продуктів, медикаментів, надавати послуги і т.д. Іншими словами, клієнти можуть отримувати не тільки оперативну інформацію, а й сприяти збільшенню ефективності роботи. Наприклад, звернувшись до диспетчера, вони можуть швидко скоректувати план доставки, що відкриває великі можливості. GPS маячки будуть дуже корисними в будь-яких організаціях, де є транспорт.

GPS система моніторингу в сільському господарстві

gps-monitoryng-silskogospodarskoi-tehnikyОбласть сільського господарства вкрай потребує подібні системи. Стеження за машинами дозволяє уникнути крадіжки палива та зробити витрати оптимальними. Задавши раніше заміряну величину нормативних витрат в програмі gps моніторингу, яка розраховується від пройденого шляху, водієві просто нічого буде красти, якщо видавати паливо тільки з розрахунку витраченого. А якщо водій заощадить паливо манерою водіння с/г техніки та в наслідок цього все ж зіллє паливо, тоді власник все одно у виграші, адже сільськогосподарська техніка використовується дбайливо та прослужить довше без дорогого ремонту. Крім цього подібні системи дозволяють оптимізувати роботу на полях, що зробить збір будь-якого врожаю більш ефективним. Як правило, системи стеження встановлюються на комбайни, трактори, вантажні автомобілі, літаки та інше. А в програмі моніторингу від GPSavto можна намалювати робочу територію сільгосптехніки на мапі, та в разі виїзду техніки за її межі, керівник миттєво отримає повідомлення.

Стеження за транспортом на воді є дуже важливим завданням. Застосувавши таку систему, ви зможете координувати переміщення буксирів, барж і навіть звичайних катерів. Всім відомо, що морське переміщення найшвидше та дешеве, однак, не завжди найбезпечніше. За допомогою спеціальної апаратури, яка передаватиме конкретні координати, вам боятися нічого. Похибка на воді, як правило, не перевищує 2,5 метра.

Хочете подивитися, як виглядає відстеження техніки? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Стеження за машинами будівельних організацій

gps-monitoryng-budivelnoi-tehnikyУ будівництві, як ніде, найчастіше простежуються факти розкрадання пального, будівельних матеріалів та іншого. Засоби по стеженню за транспортом на будівельних майданчиках - унікальна можливість для керівництва. Так вони завадять не тільки зайвим витратам палива, але й не допустять сторонніх приробітків, які сильно зношують будівельний транспорт. Встановивши gps трекер, керівник будівельної компанії позбавить себе від значних фінансових втрат та наведе суворий порядок серед персоналу, що постійно бажає підробити.

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua