GPS стеження за транспортом

Унікальна програма GPSavto для стеження за транспортомСучасні системи моніторингу є доволі досконалими. Вони дозволяють отримати практично будь-яку інформацію про місцезнаходження певного транспортного засобу. Завдяки таким системам ви зможете не тільки дізнатися координати транспорту, але й визначити витрати пального, швидкість та інше. Так само ви зможете прокладати найбільш оптимальні маршрути, що дозволить економити не тільки фінансові кошти, а й час. Спробувавши таку інноваційну систему моніторингу GPSavto, потім вже неможливо користуватися будь чим іншим.

Як відбувається GPS стеження за транспортом

Безпечне приховане встановлення GPS маяка на всі моделі RenaultНасправді, щоб забезпечити gps стеження за транспортом, необхідно досить велика кількість обладнання та програмного забезпечення. Наприклад, найбільш важливою складовою є приймально-передавальні пристрої - трекери GPS. У продажу сьогодні можна знайти величезну кількість таких пристроїв, так що кожна людина зможе підібрати собі щось найбільш підходяще.

Більшість систем для автомобілів випускається іноземними виробниками. Саме вони і користуються найбільшою популярністю. Тим не менше, якщо ви спробуєте самостійно встановити такий джіпіес маячок, то відразу ж зіткнетеся з багатьма труднощами. Наприклад, архітектура більшості пристроїв закрита і ви навряд чи зможете якось змінити внутрішні складові пристрою. Змінити вбудоване програмне забезпечення так само буде дуже складно. Іншими словами, якщо ви хочете уникнути всього цього, вам необхідно звертатися в спеціалізовані компанії. Вони мають постійний зв'язок з виробниками, так що можуть мати доступ до всіх внутрішніх функцій, в тому числі і програмних. Такі внутрішні функції називаються прошивкою. У ній міститься спеціальна програма, яка забезпечує взаємодію процесора, пам'яті, GPS модуля і т.д. Крім цього, програма ще займається відправкою всієї інформації на сервер. Компанія GPSavto розробляє свої алгоритми роботи обладнання під вимоги саме українського споживача, а іноді й під регіон України, так як вимоги й очікування клієнтів в Харкові, Києві та Львові кардинально різні. Над програмним забезпеченням в самих пристроях працюють не тільки на великому підприємстві в Шанхаї, але і в японській компанії Toshiba, технології якої допомагають забезпечувати найвищу якість.

Трекери - вони існують для того, щоб записувати в автономну пам'ять всю інформацію про переміщення транспорту. За допомогою інтернету ви можете мати з ними постійний зв'язок. Залежно від виробника і вартості, такі пристрої оснащуються найрізноманітнішими функціями. Природно, чим дорожче буде пристрій, тим більше в ньому функцій ви побачите. Для того, щоб здешевити подібну продукцію, деякі умільці сьогодні пропонують самостійно виготовлені пристрої такого ж плану. Незважаючи на всі позитивні моменти, надійність такої системи не завжди буває високою. Інколи можна зустріти джіпіес трекер удвічі дорожчий, проте різноманітністю функцій він не вирізняється. Справа в тому, що в таких трекерах використовуються більш високі технології, що підвищує в декілька разів їх надійність.

Встановлення обладнання стеження в Iveco

GPS маяк для фури - це обов'язковий елемент для кожної компанії, котра займається вантажоперевезеннями. Подібний елемент постійно пересилає інформацію про місцезнаходження та дозволяє переглядати маршрут, по якому рухався транспорт. Крім цього, диспетчер може скористатися зворотним зв'язком, дізнатися витрата палива, прорахувати оптимальний маршрут і т.д.

GPS стеження за транспортом - сервер прийому та обробки інформації

Сервера розміщення інформації про рух об'єктів відслідковуванняЗвичайно ж, інформацію необхідно не тільки передати, але й обробити. Для цього сьогодні існують спеціальні сервери. Вони дозволяють проводити gps моніторинг для евакуатора, фур та іншого транспорту. Завдяки їм, диспетчер бачить перед собою не якусь зашифровану інформацію, а інформацію в зрозумілому для себе вигляді. Такі сервера розташовуються в компаніях, які надають послуги з моніторингу. Цей пристрій являє собою комп'ютер з усіма необхідними програмами. Сервер GPSavto встановлений в одному з найсучасніших дата-центрів Західної Європи, де є і резервні канали зв'язку, і автономне живлення, і захист. Місце розташування даних, важливих для наших клієнтів, обрано не випадково, ми вибрали найвищу стабільність роботи та найвищу конфіденційність. При цьому користувач, працюючи за своїм комп'ютером або смартфоном, навіть не помічає настільки віддаленого сервісу і у нього все комфортно працює, навіть швидше, ніж коли сервер стояв у Києві. Проте таке розташування впливає на ціну абонентської плати, адже витрати на обслуговування сервера ми несемо у європейській валюті. Але висока конфіденційність та стабільність роботи виправдовує ціну.

GPS стеження за транспортом для користувачів.

GPS стеження за транспортом повинно включати в себе і спеціальне програмне забезпечення, за допомогою якого користувач зможе проглянути результат роботи всієї системи. Як правило, цим програмним забезпеченням є web сервіс, який являє собою невелику програму. Скористатися нею ви зможете як на звичайному комп'ютері, так і на будь-якому мобільному пристрої.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Актуальну вартість обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua