Грошова «лялька» для стеження за грабіжниками

Серед грошей у касі є гроші з GPS маячком GPSavtoБув звичайний робочий день. Денні клієнти в одному з відділень банку вже розійшлися, в залі знаходилися тільки співробітники відділення, а касир чекала приїзду інкасаторів. Несподівано відкрилася вхідні двері, і всередину увірвалися дві людини в масках та зі зброєю в руках. Грабіжники вдарили охоронця по голові, поклали всіх присутніх на підлогу, і під дулом пістолета змусили касира віддати всю денну виручку. Через 10 хвилин, коли приїхала група швидкого реагування по вчасно натиснутій касиром кнопці екстреного виклику, грабіжників у відділенні вже не було, а в касі не дорахувалися виручки у розмірі 370 000 доларів. Злочинців так зрештою і не знайшли, незважаючи на велику винагороду, призначену банком за будь-яку інформацію про нападників.

На жаль, такі історії далеко не рідкість у наш неспокійний час. І якщо чесний трудяга шукає законні способи для підвищення свого фінансового добробуту, навчаючись та постійно розвиваючись, то любителі легкої наживи не гребують подібними грабежами і застосуванням насильства. Їх жертвами найчастіше стають не тільки відділення банків, але й магазини, особливо розташовані подалі від центральних вулиць або ті, що працюють у нічний час, а також інкасаторські машини, що перевозять великі суми грошей, та різні фінансові установи, що мають справу з великими сумами готівки.

Перегляньте також: Грошова лялька з gps модулем (жучком) на варті ваших грошей

Як можна мінімізувати наслідки розбійного нападу та швидко знайти злочинців? Адже найчастіше злочинці після скоєння грабежу швидко переодягаються, пересідають на інші автомобілі, а гроші перекладають з прикметних інкасаторських сумок у звичайні непримітні пакети. У подібній ситуації на допомогу приходить система супутникового моніторингу, яка зможе в режимі реального часу відстежити місце розташування будь-якого об'єкта.

Грошова «лялька» з gps-трекером всередині

У пачку купюр по 100 грн вбудований gps трекерЩоб гарантовано відстежити злочинців, необхідно підкласти їм gps-маячок для стеження, який покаже повний маршрут пересування грабіжників і місце їх поточного розташування. Для цього трекер поміщається всередину стопки банкнот, в результаті чого виходить грошова «лялька», що нагадує звичайну стопку купюр і нічим не відрізняється від звичної пачки банкнот за зовнішнім виглядом.

Розташований в «ляльці» з грошовими купюрами gps-трекер тихо та непомітно для злочинців стежить за всіма переміщеннями і відразу ж передає на картографічний сервер відомості про маршрут руху грабіжників. При цьому злочинцям не допоможе «замітання» слідів у вигляді зміни машини та перекладання грошей в іншу сумку: поки грошова «лялька» залишається з ними, трекер відстежує поточне місце розташування і відразу ж передає свої координати на сервер.

Перегляньте також: Як використовувати gps маячок на магніті?

Далі силовим структурам залишається тільки подивитися на карті маршрут руху злочинців і знешкодити їх, повернувши викрадені гроші їх власникам.

Грошова «лялька» в касі відділення банку

Вид зсередини gps трекера в пачці грошейДля оперативного виявлення злочинців та їх затримання в касі банківського відділення заздалегідь розміщується грошова «лялька» з трекером всередині. Така фіктивна пачка банкнот постійно знаходиться під рукою у касира, при цьому gps-трекер весь час підключений до зарядки, що гарантує максимальний заряд пристрою.

У разі розбійного пограбування касиру необхідно віддати «ляльку» разом з іншими грошима з каси. Від ривка зарядний провід легко відділяється від трекера для стеження, і грабіжникам в руки потрапляє пачка фіктивних банкнот з gps-маячком всередині, що по виду нічим не відрізняється від звичайних грошей.

Грошова «лялька» в магазині

Використання «ляльки» із gps-датчиком стеження всередині, в магазині аналогічно ситуації з банківським відділенням. Пачка фіктивних купюр з трекером знаходиться у касира під рукою і в разі збройного нападу передається злочинцям разом з виручкою. Як правило, грабіжники не помічають наявність пристрою стеження аж до моменту підрахунку грошей або, у разі оперативного реагування спецслужб, не дізнаються про факт наявності gps-трекера взагалі.

Пачка грошей з автономним трекером/маяком

Грошова «лялька» в машині інкасаторів

Ситуація з використанням пристрою стеження для інкасаторів дещо інша, ніж у випадку з магазином та відділенням банку. Співробітники інкасаторської служби, як правило, переносять гроші в спеціальних сумках. В одну з них заздалегідь поміщається грошова «лялька» з трекером всередині, а далі інкасатори носять цю сумку всюди з собою.

Перегляньте також: Автономний GPS-трекер з 2-місячним терміном безперебійної роботи

У разі грабежу злочинці забирають сумку з грошима, серед яких знаходиться й грошова «лялька». Виявити датчик стеження в грошах грабіжники зможуть тільки при перерахунку грошових купюр в місці, де вони впевнені у власній безпеці. Розміщений в «ляльці» gps-трекер відстежить повний шлях злочинців і відразу ж покаже його на карті в системі моніторингу в режимі реального часу. Знаючи розташування злочинців, спецслужбам буде простіше провести слідчі заходи і затримати грабіжників на місці злочину.

Вартість виготовлення пачки грошей з GPS трекером

Актуальну вартість грошовоі «ляльки» та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Набирайте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 та замовляйте прямо зараз!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua