Тепер Ви можете відстежувати свій gps трекер Teltonika GH1202 у нас!

вкл. .

Нас часто запитують: а чи можна на вашому сервісі gps моніторингу відстежувати трекери, які ми придбали в іншої компанії?

teltonika-GH1202Одним з найпопулярніших персональних трекерів в Україні є Teltonika GH1202.
І ось на чергове таке прохання клієнта, ми інтегрували у своє програмне забезпечення персональний трекер Teltonika GH1202. Тепер якщо Вас не влаштовує якість сервісу постачальника послуг, Ви з легкістю можете перейти на сервіс компанії GPSavto і отримати гідні послуги gps стеження, побудови звітів та оповіщення за невелику плату. Плата за користування нашим сервісом gps моніторингу становить 75 гривень за один пристрій на місяць. При цьому ви отримуєте безмежний доступ до даних від вашого gps трекера. Все це буде в зручному інтерфейсі з великими і зрозумілими підписами клавіш, з широким вибором картографії для будь-якої місцевості, з можливістю накладення мап і міських заторів від різних постачальників. У програмному забезпеченні GPSavto Ви можете намалювати на мапі зони контролю (геозони) і контролювати вхід і вихід об'єкта відстеження за допомогою миттєвих електронних повідомлень і побудови табличних звітів за потрібний період. До всього перерахованого кожен користувач, за своїм паролем, отримує доступ до сайту gps моніторингу для мобільних пристроїв.

Отримайте більше можливостей від gps трекера Teltonika GH1202

teltonika-GH1202-on-mapУ програмному забезпеченні GPSavto відстежуються всі параметри Teltonika GH1202 закладені розробниками трекера. Користувач може відстежити місцезнаходження трекера, кількість супутників, від яких прийняті сигнали, рівень gsm сигналу, заряд батареї у відсотках, стан кнопки паніки (натиснута / не натиснута) і точність визначених координат (DOP).

Якщо Ваша компанія використовує персональні або автомобільні трекери і Вам хотілося б використовувати для моніторингу сервіс GPSavto, зателефонуйте нам за номером +38044 221 31 00. Ми обов'язково Вам допоможемо.

Раніше програмісти GPSavto також забезпечили відстеження інших пристроїв виробництва литовської компанії Teltonika, це такі моделі як FM4200, FM4100, FM2200, FM1100, які використовуються на автомобілях. Це дало можливість багатьом клієнтам користуватися нашим зручним сервісом. Із сьогоднішнього дня до них приєдналася модель GH1202.

Рекомендуємо прочитати:

Контролюйте запізнення! - запущено новий модуль оповіщень
GPS трекер
GPS маячок
GPS стеження

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua